OPLOSSINGEN

Hydrocracker

HydrocrackerVERWIJDEREN VUURVAST BETON UIT HYDROCRACKER

LOOPTIJD
Drie weken
SEGMENT
OPLOSSING

Hoe verwijder je een vuurbestendige betonnen bekleding met een druksterkte van 190 N/mm2 uit een installatie met een diameter van 800 – 1000 millimeter?

DE OPLOSSING

Petrobrazi Refinery (Roemenië) zocht een snelle methode om extreem hard vuurvast beton te verwijderen uit een hydrocracker. Tot voor kort werd dit sloopwerk uitgevoerd met handmatig jekkeren: een inzet van vier maanden 24/7 continudienst in zeer zware omstandigheden. Speciaal voor Petrobrazi heeft ADS een revolutionaire methode ontwikkeld, waarmee we dezelfde klus hebben geklaard in slechts twee weken! Dit levert een enorme besparing voor de klant op. Enerzijds natuurlijk in manuren, maar vooral ook door een sterk gereduceerde downtime van de installatie.

Hoe wij het schijnbaar onmogelijke tóch mogelijk gemaakt hebben? Door meerdere hogedruk units aan elkaar te koppelen, konden we een enorme kracht genereren waarmee het beton werd verwijderd zonder de stalen leidingen te beschadigen. Zelfs de bestaande verankering kon gespaard blijven, zodat de klant zijn nieuwe vuurvaste betonbekleding zonder verdere voorbehandeling kon installeren. Deze unieke toepassing is bekroond met een patent voor ADS.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.