OPLOSSINGEN

Tacitusbrug

TacitusbrugVERWIJDEREN TEEREPOXY VAN STALEN DEK TACITUSBRUG RIJKSWEG A50 EWIJK

LOOPTIJD
Drie maanden
SEGMENT
OPLOSSING

De Waalbrug bij Ewijk bestaat uit een betonnen tuibrug met vier I-vormige pylonen en een stalen tuibrug met twee I-vormige pylonen tussen beide rijbanen. De brug is een kilometer lang en 40 meter breed. Het brugdek van de oudste brug was versleten. De constructie is gerestaureerd en op gelijke hoogte gebracht met het wegdek van de nieuwe brug. Voor deze restauratie moest de teerepoxy van het stalen brugdek verwijderd worden.

DE OPLOSSING

In opdracht van CVB heeft ADS met behulp van twee hydrodemolition-robots, voorzien van rotorlans, in een tijdsbestek van slechts drie maanden maar liefst 16.500 m² teerepoxy verwijderd. Onze bijdrage was een bescheiden onderdeel van een groot wegenbouwproject, maar voor ons toch een complexe en uitdagende klus.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.