OPLOSSINGEN

Beton reinigen of voorbehandelen

Bij het reinigen van een betonnen of stalen oppervlak ter voorbereiding van behandeling met verf, coating, epoxy of polyurethaan, kiest men vaak voor zand- of gritstralen. Daarbij ontstaat kans op beschadiging van de onder- of achterliggende constructie, terwijl stofoverlast bijna onvermijdelijk is. Hogedrukwatertechniek is een uitstekend alternatief.

Hydrodemolition als reinigingstechniek

Naast het met ultrahoge druk slopen van betonnen constructies is hydrodemolition-techniek ook geschikt voor de oppervlaktebehandeling. Met onze hoogwaardige hogedrukunits, voorzien van speciale roterende hulpstukken kunnen we oude afwerklagen of vervuiling ‒ bijvoorbeeld met roest of fijnstof ‒ verwijderen zonder aantasting van de drager of de omgeving. We passen deze techniek ook toe voor het opruwen van de ondergrond ter voorbereiding van een nieuwe afwerking. Denk aan het ontlakken van staal of opruwen van beton.

Voordelen van hogedrukreinigingstechniek

  • Grondiger en nauwkeuriger reinigen
  • Minder geluidsoverlast vergeleken met gritstralen
  • Geen stofoverlast
  • Water en oude verflagen worden direct afgezogen
  • Milieuvriendelijk
  • Makkelijk en snel resultaat
  • Inclusief duurzame verwerking van afvalwater
Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.