OPLOSSINGEN

ASSENDELFT, HVC ENERGIE

ASSENDELFT, HVC ENERGIESTADSVERWARMING

LOOPTIJD
Drie weken
SEGMENT
OPLOSSING

Tranformatie van saai gebouw naar prachtig kunstwerk.

OPLOSSING

Veelal zijn betonreparaties voornamelijk functioneel en zijn esthetische waarden van ondergeschikt belang.

Niet in Assendelft! Een betonnen gebouw van de Stadsverwarming is omgetoverd tot een kunstwerk waar de bewoners van de wijk trots op kunnen zijn. Het gehele betonoppervlak is door middel van Hydrodemolition schoongemaakt en het aangetaste beton is verwijderd. Vervolgens is er een uitvullaag van natte spuitbeton aangebracht waarna het geheel is voorzien van verschillende kleuren coating. Het geheel is prachtig afgewerkt met indrukwekkende, natuurlijke beelden. Een bijzonder project dat voor de omgeving een lust voor het oog is.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.