OPLOSSINGEN

Zeesluis IJmuiden

Zeesluis IJmuidenVERWIJDEREN 600 MM1 GEWAPENDE CONSTRUCTIE ZEESLUIS IJMUIDEN

LOOPTIJD
Eén week
SEGMENT
OPLOSSING

Na bijna 100 jaar is de Noordersluis in IJmuiden aan vervanging toe. Een nieuwe, grotere zeesluis moet de bereikbaarheid van de haven van Amsterdam verbeteren voor de steeds groter wordende zeeschepen. Het samenwerkingsverband OpenIJ is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, financieren en 26 jaar onderhouden van de nieuwe zeesluis. Voor het vernieuwen van de diepwanden van de zeesluis moest er 600 mm¹ beton in een zwaar gewapende constructie verwijderd worden.

DE OPLOSSING

ADS heeft, in opdracht van OpenIJ, de imperfecties in de diepwanden van de sluis verwijderd. Met behulp van een Hydrodemolition robot en een Hydrodemolition unit, met een capaciteit van 1.600 bar en 166 liter per minuut, zijn de werkzaamheden binnen een week uitgevoerd.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.