OPLOSSINGEN

Offshore windmolenpark

Offshore windmolenparkOP 40 METER DIEPTE VERWIJDEREN VAN GROUT

LOOPTIJD
Vijf maanden
SEGMENT
OPLOSSING

Hoe verwijder je grouting op 40 meter onder de zeespiegel, kilometers uit de kust? Een grote uitdaging voor Boskalis. Door de grote diepte en het drukverschil onder water bestaan er voor dit soort klussen geen standaardoplossingen.

DE OPLOSSING

Om ook op grote diepte voldoende waterdruk te creëren, vroeg deze opdracht om een oplossing op maat. Op een speciaal schip van Boskalis hebben we twee aan elkaar gekoppelde hydrodemolition-units naar de bouwplaats gevaren. Samen goed voor een waterdruk van 1600 bar en een volume van 330 liter per minuut. Vervolgens hebben verschillende duikcrews in continudienst het grout met een druksterkte van 170 N/mm² verwijderd. Deze opdracht is een goed voorbeeld van de toegevoegde waarde van onze advisering én de input van onze klant bij het oplossen van technische hydrodemolition-uitdagingen.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.