OPLOSSINGEN

Rijkszee- en Marinehaven Den Helder

Rijkszee- en Marinehaven Den HelderVERWIJDEREN GROUT UIT STALEN BUISPAAL ONDER WATER

LOOPTIJD
Twee dagen
SEGMENT
OPLOSSING

Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam Marine & Civiel B.V. heeft Aqua Demolition Services B.V. (ADS) in de haven van Den Helder een lastig probleem verholpen. Als gevolg van een aanvaarschade, moest de bestaande stalen buispaal “open gemaakt worden” om hierop verder door te kunnen bouwen.

DE OPLOSSING

Een betonprop van circa 1.5 meter moest, onder de waterlijn tot een diepte van circa 3 meter, uit een stalen buispaal worden verwijderd.
Geen probleem voor ADS! Hydrodemolition onder de waterlijn vergt maatwerk voor onze opdrachtgevers. Voor dit project is een speciale hulpconstructie aan een bouwkraan gemaakt, waaraan de hogedruk water nozzles waren bevestigd. Veiligheid en precisie waren hierdoor gewaarborgd!

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.