OPLOSSINGEN

Torenvlietbrug in Katwijk

Torenvlietbrug in KatwijkHYDRODEMOLITION UITGEVOERD AAN DE TORENVLIETBRUG IN KATWIJK

Aqua Demolition Services B.V. (ADS) heeft in opdracht van Boskalis, Hydrodemolition uitgevoerd aan de Torenvlietbrug in Katwijk.

DE OPLOSSING

Ter plaatse van de middenberm is over een lengte van 185 meter een laag beton verwijderd met een dikte van 100 mm¹. De aanwezige wapening is volledig intact gebleven en het hechtvlak voor de nieuwe reparatie was uitstekend.

Het proceswater is gedurende het gehele project opgevangen en met behulp van onze geavanceerde waterbehandelingsinstallatie gereinigd (20 m³ per uur) én hergebruikt. ADS is met deze installatie uniek in Nederland!

Het gehele waterbehandelingssysteem meet continue alle waarden zoals vastestofgehalte, pH-waarde en de hoeveelheid verwerkt proceswater. Deze gegevens worden in een rapport verwerkt en, indien gewenst, aan de opdrachtgever overgedragen.

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.