Over ons

Efficiënt en onder tijdsdruk werken in moeilijke omstandigheden, met minimale overlast en beheersbare risico’s voor mens en milieu. Deze voor ADS belangrijke criteria vragen om steeds nieuwe toepassingen en stellen ons dus telkens voor nieuwe uitdagingen. Daarom zijn wij ook zo trots op onze SIR-gecertificeerde professionals, die op verzoek van en samen met onze klanten dag in dag uit creatieve oplossingen bedenken en zo vormgeven aan de toekomst van de hogedrukwaterkrachttechniek in het algemeen en hydrodemolition in het bijzonder.

Wij geloven dat in het fysiek zware sloopwerk de robotisering een steeds belangrijkere rol zal spelen om de gezondheid van de werknemers te sparen. Terwijl ook het milieu groot voordeel heeft van deze duurzame methodieken. ADS zet dan ook vol in op de meest geavanceerde technologie, en werkt als een van de marktleiders en pioniers op dit gebied in Europa nauw samen met de producenten van de apparatuur en installaties om deze technieken verder te ontwikkelen.

Advies Samen het onmogelijke mogelijk maken

Door vanaf de start van uw project optimaal gebruik te maken van onze expertise in hydrodemolition, kunt u uzelf, uw eventuele opdrachtgevers of de uiteindelijke gebruikers veel tijd, energie en geld besparen. Betrekt u ons al bij de voorbereiding van uw project, dan nemen wij de tijd om alle stakeholders te leren kennen en eventuele technische obstakels te signaleren. Tevens adviseren wij u graag vrijblijvend over aanpak en begroting, en soms kunnen we zelfs nieuwe, creatieve oplossingen bedenken voor onmogelijk lijkende taken.

Equipment Waterkracht en hypermodere robots

Hydrodemolition-techniek is gebaseerd op sterke pompen en speciale nozzles die met een computergestuurde krachtige waterstraal, tot op enkele centimeters nauwkeurig, beton verwijderen. Dit zonder schade aan wapening of stalen ondergrond. De machines worden door één of twee gespecialiseerde operators bediend.

Aqua Frames: flexibel in maat en vorm, ook op moeilijk bereikbare plekken

We zetten Aqua Frames in op locaties die niet of moeilijk bereikbaar zijn met een Aqua Cutter. Aqua Frames worden op maat per opdracht geconstrueerd in flexibele afmetingen. Zo kunnen we met dezelfde grote precisie sloopwerkzaamheden uitvoeren in ruimten en holtes waar werklui met spuitlansen niet kunnen werken.

Machines en installaties in eigen beheer:

  • Hogedrukunits 500-3000 bar
  • Hydrodemolition-robots / Aqua Cutter
  • Aqua Frames op maat
  • Vrachtwagens en overige benodigdheden

Total Safety Concepts

ADS streeft bij elke opdracht naar een 100% veilige werkplek, conform strenge SHEQ-normen. Dus ook op úw bouwproject is de veiligheid gewaarborgd.

Duurzame techniek, veilig voor mens, milieu en omgeving

Bij hydrodemolition is de fysieke belasting van de operators minimaal. Zij staan met een computergestuurde unit op afstand van de werkzaamheden, zodat ze veilig en ergonomisch verantwoord kunnen werken. Vergeleken met de conventionele sloopmethodes is er minder geluidshinder en bij hydrodemolition ontstaat geen kankerverwekkend kwartsstof. Wij zijn VCA-P-gecertificeerd en streven dan ook continu naar een optimaal georganiseerde werkplek. Kortom: onze duurzame technieken staan garant voor een 100% veilige en gezonde werkomgeving, en sparen bovendien het milieu.

Kwaliteit Innovatieve techniek, creatieve mensen

De hydrodemolition-technologie blijft zich ontwikkelen. Onze expertise en praktijkervaring vormen een solide basis voor een inspirerend ‘co-makership’ met de producenten van onze machines. Zij gebruiken onze praktijkervaring dankbaar als input voor nieuwe oplossingen. Terwijl onze creatieve professionals in de praktijk altijd bereid zijn om een stap verder te gaan bij het bedenken van innovatieve oplossingen voor steeds nieuwe uitdagingen. Voor zover dit binnen de normen van een veilige uitvoering kan, natuurlijk.

Internationaal Wereldwijd opschaalbaar

Als dé specialist en marktleider in hydrodemolition-projecten voeren wij overal ter wereld opdrachten uit. Als partner van grote internationale (bouw)ondernemingen of als hoofdaannemer, voor het snel oplossen van een nijpend probleem.

Bent u verantwoordelijk voor renovatie van industriële installaties of voor langlopende sloop- en herbouwprojecten in wegenbouw en infrastructuur? Ziet u zich geconfronteerd met een calamiteit tijdens een (beton)bouwproject? U kunt altijd op ons rekenen voor een snelle en professionele interventie. Geen klus is te complex voor onze professionals, ondersteund door ons uitgebreide, grotendeels gerobotiseerde machinepark.

Onze oplossingen

Hydrodemolition is techniek om betonnen constructies te slopen zonder trillingen, zonder kwartsstof en zonder het contactlawaai van pneumatisch materieel. Als voorloper en innovator op het gebied van hydrodemolition kunnen wij werkzaamheden uitvoeren die tot voor kort onmogelijk leken. Met hogedrukwaterstralen verwijderen we precies zoveel beton uit de constructie als nodig is, zonder structurele schade aan het deel dat intact moet blijven. En zonder nadelige effecten voor mens en milieu. Niet voor niets adviseert de branchevereniging bij voorkeur te slopen met hydrodemolition.

Kan hydrodemolition ook voor úw sloopwerk nuttig zijn? Als de leidende innovator en adviseur op dit gebied vertellen wij u graag alles over onze Hydrodemolition-oplossingen.

Meer cases