OPLOSSINGEN

Hogedruk snijtechniek

De modernste watersnijmachines (hydro-cutters) snijden door stalen platen en zelfs door kolommen van beton én staal. Wilt u iets snijden dat niet verplaatst kan worden, zoals een pyloon van een gebouw, brug of viaduct, dan kunnen wij het snijwerk ter plekke voor u uitvoeren met onze mobiele watersnijmachines.

ATEX-gecertificeerd snijden

Belangrijk voordeel van watersnijmachines is dat water bij het doorsnijden van beton, steen of staal geen vonken veroorzaakt. Dit betekent dat u de hydro-cutter ook veilig kunt gebruiken in een ATEX-omgeving, zoals olieplatforms. Ons certificaat is uw garantie.

Toepassingen hogedrukwatersnijtechniek

Mobiele watersnijmachines vinden toepassing bij onder meer industriële platforms, olieopslagtanks, tank- en scheepswanden en leidingwerk. Ook het doorhalen van betonnen of stalen kolommen is geen probleem voor onze machines.

Voordelen mobiele watersnijmachines

  • Locatie onafhankelijk
  • Schoon en zeer nauwkeurig
  • Milieuvriendelijk
  • Geen warmteontwikkeling of vonken
  • Veilig werken, ATEX-gecertificeerd

GERELATEERD

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.