OPLOSSINGEN

Schadevrij verwijderd

Schadevrij verwijderdSCHADEVRIJ VERWIJDEREN INGESTORTE AANMEER VOORZIENING

LOOPTIJD
Eén week
SEGMENT
OPLOSSING

Het volledig verwijderen en opnieuw opbouwen is niet altijd een duurzame oplossing. Strukton International B.V. wilde bij een ingestorte stalen aanmeervoorziening in Antwerpen de bestaande constructie hergebruiken om materiaal, tijd en geld te besparen.

DE OPLOSSING

Met een speciaal omgebouwde hydrodemolition-robot hebben we de ingestorte stalen voorziening in één week vrij gespoten. Aansluitend kon de hoofdaannemer aan de slag om de constructie opnieuw te voorzien van beton.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.