OPLOSSINGEN

Hengelerbrug Goor

Hengelerbrug GoorEEN BRUGDEK SLOPEN EN DE WAPENING SPAREN MET 100% GARANTIE?

Deze brug over het Twente-kanaal verkeerde in slechte staat waardoor onderhoud noodzakelijk was. De aanwezige wapening mocht onder geen beding beschadigen of vervangen worden.

DE OPLOSSING

Vanwege het krappe tijdsbestek is er gebruikt gemaakt van drie robots tegelijkertijd. Hierdoor was een hoge productiesnelheid en een sloopdiepte tot circa 100 mm¹ gewaarborgd en kon er snel aangevangen worden met de betonreparatiewerkzaamheden aan het brugdek.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.