OPLOSSINGEN

Tijdens productie

Tijdens productie VERWIJDEREN VAN DRUKLAAG OP T-LIGGERS

LOOPTIJD
Twee weken
SEGMENT
OPLOSSING

Met waterkracht kun je ook zeer moeilijk toegankelijke plekken bereiken. Maar het wordt lastig als het afvalwater vervolgens absoluut niet mag wegstromen. H&D Industrie wilde een druklaag van T-liggers verwijderen zonder de liggers en de wapening te beschadigen.

DE OPLOSSING

We hebben met een hydrodemolition-robot en -unit (1600 bar en 166 liter per minuut) met precisie de bestaande druklaag verwijderd. Een speciale waterbehandelingsunit (Ecoclear) heeft het water ter plaatse opgevangen en gereinigd. Alle data, zoals pH-waarde, watervolume en vaste-stoffengehalte, zijn in de database verzameld en in een rapportage verstrekt aan onze opdrachtgever.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.