OPLOSSINGEN

Met uiterste precisie

Met uiterste precisieMET UITERSTE PRECISIE 40 MM BETON VERWIJDERD

LOOPTIJD
Drie weken
SEGMENT
OPLOSSING

Bij reparatiewerk in bestaande constructies is precisie erg belangrijk. Het samenwerkingsverband OpenIJ, verantwoordelijk voor ontwerp, bouw, financiering en 26 jaar onderhoud van de nieuwe zeesluis bij IJmuiden, is zich daarvan bewust. Om zeker te zijn van een optimaal eindresultaat hebben zij voor de reparatie van een ankerbalk de expertise van ADS ingeroepen.

DE OPLOSSING

Met gebruik van handlansen konden we in korte tijd heel precies 40 mm beton verwijderen ter voorbereiding op de reparatiewerkzaamheden.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.