OPLOSSINGEN

Login

PORTAAL

HYDRODEMOLITION BETON SLOPEN EN STAAL SNIJDEN

MET WATERKRACHT

Hydrodemolition is techniek om betonnen constructies te slopen zonder trillingen, zonder kwartsstof en zonder het contactlawaai van pneumatisch materieel. Als voorloper en innovator op het gebied van hydrodemolition kunnen wij werkzaamheden uitvoeren die tot voor kort onmogelijk leken. Met hogedrukwaterstralen verwijderen we precies zoveel beton uit de constructie als nodig is, zonder structurele schade aan het deel dat intact moet blijven. En zonder nadelige effecten voor mens en milieu. Niet voor niets adviseert de branchevereniging bij voorkeur te slopen met hydrodemolition.

 

 

Kan hydrodemolition ook voor úw sloopwerk nuttig zijn? Als de leidende innovator en adviseur op dit gebied vertellen wij u graag alles over onze Hydrodemolition-oplossingen.

Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.