OPLOSSINGEN

Betonrot Herstellen

Betonrot herstellen

Betonrot is schade aan het beton of betonconstructies die ontstaat door het binnendringen van koolstofdioxide (CO2) uit de lucht (carbonisatie) of het binnen dringen van chloriden in het beton waardoor de bewapening in het beton na verloop van tijd begint te roesten, deze roestvorming zorgt voor vervelende problemen. Het gevolg van de roest is namelijk dat de bewapening zichzelf kan gaan uitzetten. Door de expansie die de roest veroorzaakt wordt het beton van binnenuit afgebroken ook kunnen er hierdoor scheuren of barsten ontstaan wat wij in de volksmond betonrot noemen.

Voorkomen van betonrot

Het liefst wil je deze betonrot voorkomen, maar het voorkomen ervan is vaak niet gemakkelijk en dus is het van groot belang dat de gevolgen van betonrot zoveel mogelijk worden beperkt en de risico’s verkleind. Bij ADS Beton staan onze specialisten voor u klaar om de situatie te beoordelen en vast te stellen of het daadwerkelijk om betonrot gaat of dat er wellicht iets anders aan de hand is met het beton. Mocht er sprake zijn van betonrot is het zaak dat wij zo snel mogelijk actie ondernemen om het beton te herstellen, zodat dit zijn kracht zult behouden en de gehele constructie niet in gevaar komt.

Wat zijn de kosten van het herstel?

De herstel werkzaamheden zijn voor elk project anders en daarom is het lastig om hier direct een prijskaartje aan te hangen. Wel staan onze betonspecialisten voor u klaar om de situatie te beoordelen en u te adviseren waar nodig. Bij ADS Beton werken wij uitsluitend met vakbekwame specialisten op het gebied van beton, ook beschikken wij over de nieuwste hydrodemolition betonrobots om alle betonreparaties tot op de centimeter nauwkeurig uit te voeren. 

Wilt u meer informatie en/of advies op maat?

ADS Beton helpt u graag verder in het realiseren van uw beton project.

Uw partner in het Herstellen van beton

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.