OPLOSSINGEN

Hydrodemolition Beton slopen Venray

Beschrijving

Beton Slopen Venray

Wilt u Beton slopen in Venray?

Dan bent u bij ADS beton op het juiste adres. Wij slopen Efficiënt en onder tijdsdruk in moeilijke omstandigheden, met minimale overlast en beheersbare risico’s voor mens en milieu d.m.v hydrodemolition.

Deze voor ADS belangrijke criteria vragen om steeds nieuwe toepassingen en stellen ons dus telkens voor nieuwe uitdagingen. Daarom zijn wij ook zo trots op onze SIR-gecertificeerde professionals, die op verzoek van en samen met onze klanten dag in dag uit creatieve oplossingen bedenken en zo vormgeven aan de toekomst van de hogedrukwaterkrachttechniek in het algemeen en hydrodemolition in het bijzonder.

Ook hebben wij een oplossing voor Beton sanerenBeton stralen en Staal snijden.

Wij geloven dat in het fysiek zware sloopwerk de robotisering een steeds belangrijkere rol zal spelen om de gezondheid van de werknemers te sparen. Terwijl ook het milieu groot voordeel heeft van deze duurzame methodieken.

ADS zet dan ook vol in op de meest geavanceerde technologie, en werkt als een van de marktleiders en pioniers op dit gebied in Europa nauw samen met de producenten van de apparatuur en installaties om deze technieken verder te ontwikkelen.

Als de beton sloopwerkzaamheden zijn afgerond kan de reparatie van het beton.

Hiervoor werken wij nauw samen met onze partner VTG beton.

VTG beton is specialist in BetonreparatieBetonrenovatie en vuurvaste applicaties, voor vele verschillende branches en industrieën. VTG beton heeft meerdere oplossingen voor het renoveren en repareren van beton in Venray. u kunt hierbij denken aan het injecteren van beton, Spuitbeton en (handmatige) betonreparaties.

Voordelen van beton slopen bij ADS 

  • Spaart de bestaande wapening en/of verankering: Onze waterstraal laat de gehele bewapening intact.
  • Geen (micro)scheuren in omliggend materiaal: Hydrodemolition is precisiewerk en geeft geen nadelige gevolgen voor omliggend materiaal.
  • Minder overlast van geluid: Hydrodemolition geeft geen schokken of trillingen die vaak wel voorkomen bij traditionele manieren van beton slopen.
  • Geen vrijkomend kwartsstof: Doordat onze techniek werkt met water komt er geen kwartstof vrij.
  • Betere ondergrond voor reparaties: Nadat onze hydrodemolition beton robots klaar zijn met hun werk is er een ruwe afsneed zichtbaar. Dit is de ideale ondergrond voor de hechting nieuw beton of eventuele reparaties.
  • Minder impact op verkeer en productieprocessen: Voor onze techniek is een relatief klein werkveld nodig, daarnaast gaat het snel en heeft het hierdoor zo min mogelijk impact op de omgeving en ben je sneller in bedrijf.

Lekkage Beton, Brandschade, Betonrot herstellen of beton wat aan het scheuren en afbrokkelen is?

ADS Beton is de oplossing voor uw betonproject in Venray.

 

 

Zoek

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.