OPLOSSINGEN

ZOEKEN OP

LOCATIE

search

HYDRODEMOLITION BETON SLOPEN EN STAAL SNIJDEN

MET WATERKRACHT

Wij geloven dat in het fysiek zware sloopwerk de robotisering een steeds belangrijkere rol zal spelen om de gezondheid van de werknemers te sparen. Terwijl ook het milieu groot voordeel heeft van deze duurzame methodieken. ADS zet dan ook vol in op de meest geavanceerde technologie, en werkt als een van de marktleiders en pioniers op dit gebied in Europa nauw samen met de producenten van de apparatuur en installaties om deze technieken verder te ontwikkelen.
Search

IK WIL GRAAG TERUGGEBELD WORDEN

Aqua Demolition Services B.V. verleent haar diensten uitsluitend aan zakelijke en industriële klanten. Wij willen benadrukken dat wij geen dienstverlening aan particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) bieden.

Hebt u vragen over de toepassingen van hydrodemolition? Hebt of overweegt u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden waarbij hydrodemolition een oplossing kan zijn?

Of wilt u eens kennismaken om te onderzoeken wat hydrodemolition voor uw onderneming kan betekenen? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de meest efficiënte aanpak en de bijbehorende kosten. Neem dus gerust contact met ons op.