Over ADS

Over ADS

ADS werkt voor industrie, overheid en aannemersbedrijven. Op elke locatie die u wenst; binnen de EU en daarbuiten. In partnership of zelfstandig. Onze kracht zit in kennis van zaken en hart voor ons vak. Renovaties of calamiteiten? Dan telt elke dag. Dus komen wij direct voor u in actie; met gemotiveerde professionals en eigen equipment.

Mensen

Als opdrachtgever heeft u direct contact met onze mensen die alle ins en outs van uw project kennen. Het zijn harde werkers met inzicht en werklust. Professionals met een pure hands-on mentaliteit. Gewend aan specifieke technieken, moeilijke omstandigheden, grote tijdsdruk, waarbij de veiligheid altijd op de eerste plaats komt. Inzet en motivatie kenmerken hun aanpak. Deskundigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hun kwaliteiten.

Onze mensen zijn gewend aan afwisselende uitdagingen en hebben altijd de drive nog beter te presteren. Elke keer opnieuw. Dankzij onze professionals en onze directe aanpak kunnen wij slagvaardig handelen. Uw project gaat snel van start en de uitvoeringsduur blijft zo beperkt mogelijk. Onze werknemers zijn SIR gecertificeerde hoge druk spuiters en machinisten.

de mensen van ADS

Werkwijze

Goed overleg is de basis van elk succesvol project. Daarom geven wij veel aandacht aan advies en overleg tijdens de voorbereiding. Ook als uw project nog niet definitief is. Zo leren wij uw mensen kennen en signaleren wij mogelijke technische obstakels al voor de start van de uitvoering.

Onze advisering begint met een visuele inspectie van het object en bestudering van de achtergronden. Eventueel aangevuld met – liefst onafhankelijk – onderzoek. Dit alles mondt uit in een vrijblijvend advies met een plan van aanpak en begroting.

Bekijk recente projecten »

ADS Chemtura